Catering 4 You

Food truck

„Food truck” dolazi kao prikolica u obliku limenke prepoznatljivog izgleda koja je u potpunosti opremljena ugostiteljskom opremom za pripremu hrane, te s dodatnim vanjskim sadržajima poput grill-a i cocktail šanka. Koncept mobilnog cateringa koji u svojoj ponudi nudi hranu i piće i može poslužiti do 2000 ljudi, najam kompletnog inventara te organizaciju eventa. „Grill catering” je koncept cateringa s naglaskom na BBQ hranu. U ponudi „grill catering” možete izabrati klasike poput burgera, kobasica, ćevapčića i različitih vrsta piva do inovativnih umaka, raznih grill kombinacija te personalizirane
grill ponude. „Grill catering” dolazi u sklopu food trucka, ali može se naručiti i zasebno bez putujuće limenke.

Cocktail catering

„Cocktail catering” je koncept dostave cijelog procesa pripreme koktela u sklopu kojeg dolazi profesionalni barmen, šank te sva potrebna oprema. Ponuda koktela može biti u potpunosti personalizirana i prilagodljiva temi događaja. U ponudi naših profesionalnih barmena osim različitih vrsta koktela možete pronaći i ostale vrste alkoholnih pića.

Najam inventara

U našoj ponudi također možete pronaći i inventar za najam koji sadrži kompletnu opremu za razli čite vrste evenata: barske stolice i stolovi, banketne stolice i stolovi, prijenosna svijetleća recepcija/cocktail šank, veliki svijetleći šank, DJ oprema, ostali inventar (štender i vješalice za garderobu) te set up: tekstilni aranžman, tanjuri, čaše, pribor za jelo, dekoracije.