Pop&Sweet Factory

P&S Factory svojim klijentima nudi jedinstvenu kombinaciju fantazije i stila. S nama možete podijeliti sve svoje ideje i želje, a mi ćemo dati sve od sebe da ih ostvarimo. Zajedno možemo odabrati temu ili proučiti običaje različitih nacija ili zemalja kako bi Vašim gostima priredili jedinstveno iskustvo puno emocija, smijeha, ljubavi i trenutaka za pamćenje.


Ako se pitate:

“ Zašto angažirati agenciju?”, odgovor je:
Profesionalna agencija za organizaciju evenata nije pomodnost nego potreba.


Obratit ćemo pozornost na svaki detalj, kako bi ostvarili Vaše želje i snove. Svi naši klijenti uštedjeti će vrijeme i novac, a da pritom niti neće osjetiti teret organizacije važnih dana u svojim životu.

Zato je tu Pop&Sweet factory – da Vam osigura savršenu proslavu rođendana, djevojačke večeri, vjenčanja ili bilo kakve vrste proslave. Mi ćemo Vas informirati, savjetovati, nadahnuti i uskladiti baš svaki detalj. Također ćemo Vam pomoći sastaviti budžet, osmisliti protokol događaja, te pomoći pri uštedi vremena i novca. Bilo da se radilo o malom rođendanu za uski krug obitelji i prijatelja ili o grandioznom vjenčanju, naš tim će sve pomno isplanirati, a pritom zadržati Vaš stil i osobnost.


Vi samo budite sretni.