O nama

Svaki grad ima nešto po čemu je poseban, no otkada se PERON16 pojavio na zagrebačkoj sceni, privukao je mnogo pozornosti. Nalazi se na samom Zapadnom kolodvoru na adresi Magazinska 16, te je od nekadašnjeg zapuštenog prostora, u kratko vrijeme postao jedna od najatraktivnijih lokacija u gradu za #provjereno odlične partije, evente, urbana vjenčanja, predstave, festivale… što god zamislite! Na raspolaganju vam stoji iskusni tim stručnjaka koji može vaše želje pretvoriti u stvarnost.

Što je sve PERON16?

PERON16 nastao je kako bi pružio jedan novi urbani doživljaj za sve svoje posjetitelje, te ga čine različiti segmenti koji će Vas oduševiti svojom posebnom pričom. Bitno je napomenuti da posjeduje 160 parking mjesta za svoje posjetitelje – što je odlična vijest kada je riječ o lokaciji koja se nalazi u centru grada!

Misija i vizija

Naša misija je kroz organizaciju evenata i festivala pružiti našim gostima nezaboravno i jedinstveno iskustvo te ostvariti povjerenje i zadovoljstvo uslugama koje pružamo.

”Uz ambijent, dobar tim u kojem radiš je ključ uspjeha svakog posla. Volim se povezivati i raditi s ljudima koji su odgovorni i dosljedni u poslu koji rade.”